11 & 12 juli invalidenlift buiten gebruik

Binnen Piazza wordt er dagelijks nog hard gewerkt om alles te restylen met minimale belemmeringen voor u als shopper. 

Zo zijn we druk bezig met het afronden van de verlichting op de begane grond alsmede met het souterrain, waar de roltrappen vervangen worden door een statige, maar makkelijke trap. Deze trap brengt licht en sfeer in het souterrain, waar straks ook een gezellig terras komt. 

Sommige werkzaamheden hebben helaas iets meer impact dan andere. Zo zal op 11 en 12 juli de invalidenlift bij de Media Markt onder handen genomen worden, waardoor deze op beide dagen niet kan worden gebruikt. Indien u afhankelijk bent van deze lift, dan kan u Piazza ook bereiken via de begane grond.

Onze excuses voor eventuele ongemakken die hierdoor ontstaan.