Status restyling

De afgelopen maanden is er weer hard gewerkt door het team Van Asperdt. Zo zijn ze bezig geweest met de laatste details op de 1e en 2e verdieping. Parallel zijn ze aan de slag gegaan op de begane grond waar een hele nieuwe unit werd gerealiseerd, van waaruit Dunkin’ Donuts sinds april haar deuren heeft geopend.

En nu zo voor de komende bouwvak zijn ze druk in de weer met het afronden van de verlichting op de begane grond alsmede het souterrain waar de roltrappen vervangen worden door een statige trap. Deze trap brengt gezelligheid en sfeer in het souterrain waar straks naast de winkels ook een terras komt van Dunkin’ Donuts.

Maar we zijn nog niet klaar! Na de bouwvak gaan we verder met het afronden van de begane grond en souterrain, alsmede de verdere aankleding van alle verdiepingen.
 
So stay tuned!